Министар Удовичић и азербејџански амбасадор Хасијев: Интензивнија сарадња је обострани приоритет

Udovicic

Министар Удовичић истакао је да је Министарство омладине и спорта свим својим капацитетима на располагању за размену знања и искустава из надлежних области.

Министар Удовичић и азербејџански амбасадор Хасијев – Интензивирање сарадње у областима омладине и спорта је обострани приоритет

Републике Азербејџан у Републици Србији Нј. Е. Камил Хасијев разговарали су данас о интензивирању успешне сарадње у областима омладине и спорта између двеју држава.

Министар Удовичић истакао је да је Министарство омладине и спорта свим својим капацитетима на располагању за размену знања и искустава из надлежних области, као и да је веома важно подстицати повезивање младих и спортиста из Србије и Азербејџана. Једна од тема састанка био је и утицај пандемије на младе, посебно на сфере образовања, рада и провођења слободног времена, као и предузети видови институционалне подршке.
Саговорници су сумирали и наступе и успехе српских и азербејџанских олимпијаца и параолимпијаца овог лета у Токију и нагласили да је продубљивање сарадње у будућности обострани приоритет.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs