Одмор путем ваучера у Специјалној болници за рехабилитацију „Јунаковић“

Vaučeri

Током 2022. године Специјална болница за рехабилитацију „Јунаковић“ ће бити део програма субвенционисања годишњих одмора у Србији путем бесплатних ваучера, које је обезбедила Влада Србије.

Комплекс окружен храстовом шумом и у непосредној близини Дунава, нуди уживање у природним лепотама и благодетима лековите, геотермалне воде. Вода која долази са дубине од 700 метара и достиже температуру од 50 степени Целзијуса према свом квалитету може да се мери са бањским лечилиштима у Карловим Варима, Харкању и Липику. Комплекс болнице, осим пуне медицинске неге, нуди шаренолику понуду: отворене базене, мини спа и wеллнесс центар са финском сауном, бодитерм кабином, хидромасажном кадом, тушевима доживљаја и тепидаријумом. Лјубитељима спорта на располагању је терен за одбојку на песку, као и куглана. Такође, „стаза здравља“ кроз Парк шуму, која се налази надомак комплекса, прави је ужитак за људе који преферирају боравак у природи. У склопу објекта, гостима су на располагању и два ресторана која ће задовољити различите гастрономске жеље.

Ове године, искористите своју прилику да се упознате са понудом коју вам нуди Специјална болница за рехабилитацију „Јунаковић“

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.