Представа „Весели морнари” у суботу у „Фабрици снова”

Pozorište

У суботу, 28. маја, у 17 часова, у „Фабрици снова” биће приказана представа „Весели морнари“, Позоришта „Сањалиште” из Београда.

Карте по цени од 300 динара доступне су у продаји радним данима, почевши од данас, 23. маја, у термину од 10 до 13 часова или на дан представе од 16 до 17 часова.

Ана и Филип играју се у дворишту. Другари их зову да им помогну око мачке која се попела на дрво. Филип одлази, а Ана је љута што су их прекинули у игри. Тужна и усамљена полази у шетњу. Одједном, саплете се на стару прашњаву боцу. Протрља је и гле чуда – и сама се нађе у боци. А у боци море, брод, весели морнари, Трша и Мрша и лептир Мића. Од шашаве дружине сазнаје да их је Троглави змај затворио у боци, да би га забављали и замејавали. Удруженим снагама смишљају како да надмудре Троглавог змаја. А успут сазнају да он и није тако страшан како се представља, већ је само усамљен и тужан јер га нико не воли. Сви су га заборавили зато што је размажен, себичан и мисли само на себе. На крају се спријатељују са Троглавим змајем који им помаже да изађу из боце.

Кроз ову едукативну представу деца уче о љубави, пријатељству, толеранцији и поштовању различитости. Ова представа намењена је најмлађој публици, узраста од друге до десете године. Представа је интерактивна, едукативна и забавна. У представи се појављују девојчица Ана, дечак Филип, девојчица Јаца, дечак Сима, морнар Мрша и морнар Трша, лептир Мића и Троглави змај. Извођење представе траје 50 минута и може се играти у различитим просторима: обдаништима, школама, на отвореним просторима, као и у позоришту.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.