Брежани добили Сивчане

sport vizual

Дерби сомборског првог разреда завршен је победом гостују из Бачког Брега. Сва три гола на мечу виђена су у првом делу сусрета. Домаћин је повео поготком Милоша Милишића у 23. минуту сусрета. Десетак минута касније искусни Дамир Богуновић поравнао је резултат, да би потпуни преокрет стигао два минута пре одласка на одмор када је Јован Чвокић постигао испоставиће се победоносни погодак за Брежане.
„Раднички“ је савладао екипу из Дероња са 3:0, али треба истаћи да су гости допутовали на меч са само осам играча. „Полет“ из Растине „демолирао“ је „Младост“ из Крушчћа са 11:1. Петоструки стрелац за Растинце био је Милан Градинац. Немања Шарић је постигао три гола, док су се у стрелце уписали и Михајло Безбрадица, Банда и Чуљак.
Кордунаши су минимално добили екипу из Лемеша голом Марка Чекелиша, док су фудбалери Шантића ремизирали (4:4) на гостовању у Бачком Грачацу. Стрелци за госте били су: Данило Милићевић, Александар Сјеран, Срђан Пејак и Божидар Бабић.
Наредног викенда, екипа „Алекса Шантића“ угостиће „Раднички“, „Динамо 1923“ ће дочекати ОФК „Оџаке“, док ће у Светозар Милетићу гостовати „Борац“ из Бачког Грачаца. Растинци путују је Дероње, док ће „Кордун“ одмарати.
Резултати са свих сусрета овог кола:
ОФК Оџаци – Тереквеш 1:4
Полет (С) – Динамо 1923 1:2
Полет (Р) – Младост 11:1
Раднички – Омладинац (Д) 3:0
Борац (БГ) – Алекса Шантић 4:4
Кордун – Јединство Лемеш 1:0
Слободна је била екипа Задругара.
Табела:
Динамо 1923 – 46,
Раднички 43,
Полет (С) 40,
Алекса Шантић 29,
Кордун 26,
ереквеш 22,
ОФК Оџаци 19,
Младост 17,
Борац (БГ) 15,
Задругар 15,
Полет (Р) 15,
Омладинац (Д) 13,
Јединство Лемеш 13.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.