ДОНЕТА ОДЛУКА! Ана Брнабић кандидат за председника Народне скупштине, Шапић за градоначелника!

najnovija vest

Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности након седнице председништва Српске напредне странке која је одржана данас и истакао да се врх странке сагласио са кадровским решењима.

– Ми смо изабрали данас кандидата за градоначелника, кандидата за председника Народне скупштине, а за мандатара је председник Вучевић предложио 7 до 10 дана да се сачекамо, па ћемо онда изаћи и са том кандидатуром. Странка је донела одлуку, јер ми смо и на претходне изборе изашли са најбољом понудом и са оним што можемо да урадимо, пре свега са добрим плановима, програмима, али и добрим људима, да кандидат за градоначелника буде Александар Шапић. Изашли смо са оним што ће вероватно бити изненађење за вас и о томе ћу да кажем неколико речи. Кандидат за председника Народне скупштине Републике Србије биће Ана Брнабић. Ана Брновић је моје најпозитивније изненађење у политици – рекао је Александар Вучић на конференцији за медије.

Данашњој седници су присуствовали председник Српске напредне странке Милош Вучевић, председник Републике Србије Александар Вучић, као и високи функционери Владимир Орлић, Александар Шапић, Синиша Мали, Миленко Јованов, Јелена Танасковић, Ирена Вујовић, Никола Селаковић, Александар Мартиновић, Петар Петковић, Никола Селаковић, Арно Гујон, Небојша Стефановић, Горан Весицх, Дарија Кисиц…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.