Идеолог Драгана Ђиласа очајан: Срби на Косову и Метохији верују Вучићу, а не Куртију!

Đilas

Данашњи величанствен миран скуп Срба са Косова и Метохије у Косовској Митровици јако је засметао тајкунској опозицији и њиховим политичким идеолозима!

Да, добро сте прочитали! Смета им отпор нашег народа терору такозваног „косовског премијера“ Аљбина Куртија!

Слободан Ступар, Ђиласов политички идеолог и идеолог листе „Насиљем против Србије“, не крије очај тиме што је више хиљада људи у Косовској Митровици протестовало против Куртија, а не против председника Србије Александра Вучића!?!

„Данас је протест у К. Митровици. Ни овај није против А. Вучића“, написао је Ступар на друштвеној мрежи Икс, и тако показао колико су опозициони хејтери очајни због чињенице да Срби на Косову и Метохији верују Вучићу!

Подсетимо, данас је у Косовској Митровици одржан велики скуп Срба из јужне покрајине у знак отпора терору који над њима спроводи „премијер“ Аљбин Курти.

Срби са КиМ окупили су се данас у 12 часова у Косовској Митровици на великом протестном општенародном скупу, којим желе да скрену пажњу читавом свету и међународној заједници на свој обесправљен положај, посебно због одлуке Приштине и премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија о укидању динара којом им се угрожава останак и опстанак на њиховим огњиштима.

Присутни грађани су носили заставе Србије и транспарент „УН УСА 1244 ХЕЛП“, „Европо отвори очи“, „Без социјалних примања нећемо имати ни за храну“, „Ово је окупација“, „Пензију сам читав живот стицао, не дам је Куртију“. Присутни су и председник и потпредседник Српске листе Златан Елек и Драгоша Миловић.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs