Идеолошки вођа европских „Зелених“ педофил: На овог манијака се угледају Веселиновић и Лазовић!

Opozicija

Француско-немачки политичар Данијел Кон Бендит, познат као организатор демонстрација у Паризу 1968. године имао је надимак Црвени Дени.

Нешто касније, након тих демонстрација, Дени је постао утицајан леволиберални политичар, вишедеценијски посланик у Европском парламенту, где је био копредседник парламентарне коалиције „Зелених“ и Европске слободарске алијансе.

Овај човек представља икону модерне европске либералне левице. Оно што је шокирало многе јесте оно што је Црвени Дени написао у аутобиографији „Велики базар“ из 1975. године.

– Знате, дечија сексуалност је фантастична ствар. Морате бити искрени и поштени. Са веома малом децом, то није исто као са оном старом од четири до шест година. Када мала, петогодишња девојчица почне да се свлачи, то је фантастично, јер је игра. То је невероватно еротична игра“, пише он у својој аутобиографији.

Иако су многи у том периоду мислили да је реч о клевети, како би му наштетили неки његови противници, то није било тачно.

Он је сам то написао у својој аутобиографији, и то се и данас може показати и доказати.

Велика већина грађана, али и политичара остала је шокирана Бенедитовим исказима у књизи, али један део је ипак остао имун на то.

Том делу политичара припада и Виола фон Крамон, као и остатак дела европских „Зелених“, али и присталице листе „Насиљем против Србије“ Добрица Веселиновић и Радомир Лазовић.

Педофил као идол политичара листе „Насиљем против Србије“

Управо је овај манијак Црвени Дени политички узор Веселиновића и Лазовића, али и осталих домаћих несрећника који сарађују заједно са њима у оквиру листе „Насиљем против Србије“.

Потпуно је јасно да су се „нашли на истим таласним дужинама“ са Виолом фон Крамон, пошто им је политички отац исти – педофил Црвени Дени.

Зато и не чуди чињеница што су присталице листе „Насиљем против Србије“ недавно отрчали код Виоле фон Крамон како би се жалили на своју земљу и тражили санкције за Србију.

Овај вишедеценијски посланик у Европском парламенту, повезао је домаће несрећнике и део данашњих посланика у Европском парламенту, па заједнички раде на уништавању свих оних политичких страна које се не слажу са њиховом политиком.

Кукали у Стразбуру на Србију

Присталице листе „Насиљем против Србије“ једва су чекале позив у Стразбур како би кукали на Србију и жалили се Виоли фон Крамон.

Мариника Тепић, Павле Грбовић, Радомир Лазовић и Небојша Зеленовић „отрчали“ су у Стразбур.

Тамо су се жалили Виоли на изборе у Србији, на исте изборе које су они захтевали.

Наравно, када су неславно прошли на изборима, једино што им је остало јесте да иду и да се жале истим оним политичарима који желе да ослабе Србију.

А ко би се нормалан слагао са политиком педофила, и ко уопште нормалан може да има за идола човека који тако пише о малој деци. Могу само они који немају никакав политички програм и они који на све друге начине покушавају да се домогну власти, а не на изборима пошто тамо немају никакве шансе.

Управо такви су и „наши“ „Зелени али и остатак листе „Насиљем против Србије“ који уласком у коалицију са Лазовићем и Веселиновићем директно подржавају овог педофила и тиме га и они прећутно присвајају за свог политичког идола.

Управо такви људи су помислили да могу да кроје судбину Србије, тако што ће се жалити оном делу Европског парламента који исто као и они, у овог педофила гледају као у оца.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs