Кула: Бронзана медаља за ученика Економско-трговинске школе на „Гастро купу“

Bronzana medalja za učenika Ekonomsko-trgovinske škole na „Gastro kupu“

Талентовани ученици Економско-трговинске школе из Куле: Филип Семан, Василије Рогановић и Александар Церкуник, заједно са својом менторком Слободанком Пећаранин, с поносом су представљали своју Школу на престижном Међународном такмичењу професионалних кувара „Гастро куп Србија“.
Филип Семан и Василије Рогановић су свој кулинарски таленат демонстрирали кроз припрему јела од пилетине, што је резултирало заслуженим освајањем дипломе. У другој категорији, јела од тестенине, Александар Церкуник је заслужено освојио бронзану медаљу.
Менторка, Слободанка Пећаранин, није крила задовољство постигнутим резултатима својих ученика. Како истиче, њихов успех није само одраз кулинарских вештина, већ и демонстрација усвојеног знања и умећа на највишем нивоу.
Директорка Економско-трговинске школе, Татјана Вјештица, и наставник Бојан Омеровић, својом подршком су били ослонац ученицима током целог такмичења. Њихова посвећеност и ентузијазам додатно су подстакли тимски дух и допринели укупном успеху школе на овом престижном догађају.
Овај догађај не само да слави кулинарско умеће младих талената, већ и потврђује да Економско-трговинска школа неуморно ради на развоју будућих лидера у свету гастрономије.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs