Аудиција за „Србију у ритму Европе“ у Апатину 16. марта

Србија у ритму Европе

Општина Апатин ће и ове године, традиционално, имати своје представнике на престижном музичком такмичењу „Србија у ритму Европе“, које представља највеће дечије такмичење ове врсте у држави. На такмичење се могу пријавити деца и млади од 14 до 21 годину, која имају смисла за плес и песму. Аудиција за апатинске представнике биће одржана 16. марта од 12 часова, у Великој сали Дома културе.
Такмичење „Србија у ритму Европе“ подржана је од стране амбасадора ЕУ, земаља Европе, Израела и Аустралије и представља велики телевизијски формат, који ће бити емитован на Првој Српској телевизији.
Сви који буду одабрани, моћи ће да прикажу свој таленат за плес и певање, као и да те таленте током седам месеци, колико трају припреме, усаврше, а победник се бира комбинацијом жирија градова и општина учесника такмичења, гледалаца који гласају путем СМС-а и гласовима стручног жирија.
Пријаве су могуће и путем инстаграм профила @ritamevrope или путем телефона 060/6555-013. Заинтересовани учесници треба да пошаљу видео у трајању до минуте, у коме ће се представити именом и презименом, годином рођења и градом из ког долате, а потом да у видеу прикажу свој таленат, у случају да се пријављују као певачи. Ако се пријављују за плес, не треба да шаљу видео, већ само поруку са наведеним подацима. У случају да се пријављују као плесна група, пријаве се врше са једног налога, преко поруке у којој ће навести тражене податке за све чланове групе.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs