Наставља се сарадња Града и Удружења „Лаванград“

Gradsko vece grada Sombora

Градско веће Града Сомбора одржало је 211. седницу, на чијем Дневном реду се нашло девет тачака.
Између осталог, прихваћена је понуда ЈКП „Чистоћа“ Сомбор, за санацију дивљих депонија на пољопривредном земљишту у катастарским општинама Сомбор 2 и Бездан. Поред тога, прихваћен је и предлог за одржавање некатегорисаних атарских путева на катастарским општинама Бачки Моноштор, Сомбор 2, Кљајићево и Гаково.
Чланови Градског већа прихватили су понуду која је пристигла од фирме „Мирослав Игњатовић ПР постављање подних и зидних облога ЈЕ&ЗО Стара Пазова“, за донацију два дечија игралишта која ће се поставити у Сомбору и насељеном месту Кљајићево.
Чланови Градског већа усвојили су финансијски план за „Позоришни маратон“. Народно позориште већ 32. годину заредом организује ову манифестацију која је постала омиљена како Сомборцима, тако и позоришним зналцима из земље и региона. Ове године, фестивал ће трајати четири дана и у оквиру њега ће бити приказано 15 представа у главном програму.
Такође, одобрена су средства у износу од 600.000 динара за финансирање Удружења „Лаванград“ уз усвајање Финансијског плана удружења за 2024. годину. Наведеним средствима ће се подржати рад удружења у циљу унапређења и развоја пројеката општег карактера од значаја за локалну самоуправу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.