Нисте ви Београђани, ви сте сељаци! Бјелогрлић у име ђиласоваца извређао све ван круга двојке

Dragan Bjelogrlić

Глумац, редитељ и осведочени насилник Драган Бјелогрлић, који је иначе један од коловођа „ПроГласа“, иницијативе опозиције окупљене око Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, најсрамније је извређао све грађане који не живе у кругу двојке!

Повод за увреде је био тај што су грађани из приградских насеља гласали махом за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, што се опозицији која жели да прекраја изборну вољу народа није допало.

– Све што чини градско језгро, Нови Београд, Врачар, Звездара, Палилула, Вождовац мисли дебело опозиционо. То су све општине где је опозиција победила убедљиво. Ми говоримо о једном градском језгру и онда говоримо о Обреновцу, Лазаревцу, Младеновцу, Овчи, Борчи, Земун Пољу, Батајници где је победила власт – рекао је Бјелогрлић и изнео скандалозне увреде на рачун становника ових насеља:

– То су људи који долазе у град суботом, у тржни центар и то је њихов контакт са Београдом, овим Београдом који ви знате и који знају ваши гледаоци. Јер не верујем баш да доживљавате Бесни Фок или Котеж као Београд – рекао је ђиласовац у у интервјуу „Вијестима“.

Бјелогрлић је овим наступом практично у име Ђиласове и Мариникине коалиције извређао све оне који не живе у кругу двојке, и поручио им: Нисте ви никакви Београђани, ви сте сељаци који су од Београда видели само тржни центар суботом!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.