Отишли у Немачку по инструкције! Опозиционари се састају са немачким политичарима и обавештајцима пред изборе у Београду

Put

Заменик председника Ђиласове Странке слободе и правде, Борко Стефановић и вођа Покрета слободних грађана Павле Грбовић, заједно са још једним представником опозиције, отишли су у Немачку по инструкције поводом предстојећих избора у Београду. Њихов авион слетео је око 19.50 часова на Берлински аеродром и они су се, после пасошке контроле, одвојеним такси возилима упутили у хотеле у којима су им претходно резервисане собе.

Како 24седам ексклузивно сазнаје, ова црна тројка тајкунске насилничке опозиције сутра има састанак са једним немачким министром као и представницима обавештајних структура ове земље од којих ће добити упутства за деловање на изборима који предстоје у српској престоници.

Формално, разлог за њихов одлазак у Берлин је присуствовање седници Одбора за европска питања немачког Бундестага, али то је само маска за састанак са структурама које већ дуже време покушавају да организују обојену револуцију у нашој земљи.

Швајцарска је одабрана као „неутрална“ земља како се не би привлачила пажња, али управо ће ту бити одржан главни састанак због кога су опозиционари и кренули на пут. Цирих, који се налази у немачком делу ове планинске земље, је идеална локација с обзиром да немачка обавештајна служба већ деценијама користи овај град за сличне састанке.

По инструкције иду код оних који су три пута нападали Србију

– Добри односи са Немачком су од кључног значаја за унапређење животног стандарда наших грађана – рекао је Стефановић у изјави за један тајкунски медиј пре одласка у земљу која је Србију само у прошлом веку три пута напала – 1914, 1941. и 1999. године.

Док су у Првом светском рату починили велике злочине над нашим народом, то је био само увод у највеће страдање Срба које ће се одиграти у другом светском рату када су управо Немци и њихови сарадници убили два милиона Срба! Само пола века касније Немачка је била један од предводника разбијања Југославије, а затим и директни агресор на нашу земљу 1999. године.

Први рафал немачких војника после Другог светског рата у нашој земљи убио је два Србина у центру Призрена – Славка Веселиновића и Жарка Андријевића који су бежали пред хордама терористичке тзв. ОВК. Немачки војници су у њих сасули чак 220 хитаца!

Па ипак, насилничка опозиција нам сада тврди да су Немци наши „велики пријатељи“ и у Немачку иду по инструкције како да руше уставни поредак наше земље.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.