ПОКРЕТ НАШИ – Тражимо забрану фестивала Мирдита!

Zabranjeno

Конзервативни покрет Наши апелује на државне надлежне органе да забране политички пројекат фестивала „Мирдита, добар дан!“ који је најављен у Београду од 27. до 29. јуна.

Реч је о политичком пројекту промоције независног Косова под маском „културног дешавања“, а о томе сведочи јасно чињеница што су
организатори овог фестивала политички активне невладине организације које су биле најгласније у промоцији идеје „признавања реалности“ на
Косову, односно, прихватања политичког насиља и независности Косова.

Поред домаћих организација попут Иницијативе младих за људска права финансираних од стране Рокфелер фондације и Сорош Фондације и других западних фондација   које промовишу независно Косово, ту су и шиптарске организације које финансира лажна држава Косово.

Фестивал организују: Грађанске иницијативе, Центар за практичну политику и Интегра из Приштине, уз подршку форум, ЗФД за Западни Балкан и Фонда за отворено друштво из Приштине.

КП „Наши“ поставља питање да ли је могуће да у Приштини буде организован фестивал на којем би се промовисао суверенитет Републике Србије и причало о злочинима албанских терориста из УЧК над српским народом?

Инфо тим

КПН

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.