После правог пролећног дана, осетно хладније, са местимично слабом кишом: Какво нас време очекује наредне седмице?

Šetnja gradom

У Србији ће данас, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ), бити осетно хладније и облачно, на југозападу, југу и југоистоку местимично са слабом кишом, у брдско-планинским пределима са слабим снегом.

Ујутро се слаб снег очекује понегде и у нижим пределима западне и централне Србије. После подне у Војводини, а увече и ноћу и у осталим крајевима, разведравање.

Ветар ујутро и пре подне умерен и јак северозападни, после подне у слабљењу. Најнижа температура од минус 1 до 7, највиша од 3 на северу и западу до 9 степени Целзијуса на југу Србије.

У Београду данас осетно хладније, током дана умерено до потпуно облачно и суво, крајем дана разведравање. Ветар ујутро и преподне умерен и јак северозападни, после подне у слабљењу. Температура између 3 и 4 степена Целзијуса.

Јутрос у 6 сати најхладније је било на Црном Врху, где је измерено минус 5 степени Целзијуса, а следи Златибор са минус 3 степена. Најтоплије је Врање са 10 степени Целзијуса.

У Србији наредних седам дана хладније, у понедељак и уторак ујутру уз слаб, понегде и умерен мраз.

Дневна температура биће у границама просека за овај период године. Током дана биће умерено облачно, само у среду и четвртак претежно облачно са слабом кишом, на планинама са слабим снегом.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs