Потписан Уговор за замену расвете у Спортској хали у Сивцу

Hala

Спортска хала у Сивцу ће, непосредно након празника, добити потпуно нову расвету, па ће тако метал-халогене сијалице бити замењене економичнијим и квалитетнијим лед сијалицама. Средства за овај пројекат обезбеђена су од стране Покрајинског секретаријата за енергетику и из буџета општине Кула.
По речима председника Скупштине општине Кула, Велибора Милојичића, пад напона и сличне ствари спортистима су често отежавали играње утакмица, а са новом расветом тих проблема више неће бити и они ће имати знатно боље услове за бављење спортом.
„У низу добрих вести за Сивчане је и вест да је јуче потписан уговор са извођачем радова из Новог Сада за комплетну замену расвете у Спортској хали у Сивцу. Наиме, на Конкурсу Покрајинског секретаријата за енергетику Општина Кула је конкурисала и добила 2 милиона динара. Преостала средства, око 1,2 милиона динара обезбеђена су из буџета, тако да радимо комплетну замену метал-халогених сијалица лед сијалицама. Ово ће много значити, пре свега јер је много економичније и смањиће се трошкови коришћења хале. На званичним утакмицама често се дешавало да спортисти због пада напона и сличних ствари немају могућност играња утакмице. Са новом расветом то неће бити могуће, па на задовољство свих сивачких спортиста могу да кажем да ће се радови спровести одмах након Божића и да рукометаши којима првенство почиње у фебруару више неће имати проблема и имаће боље услове за бављење спортом“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.