Познат распоред и сатница тренинга Џудо кампа

Овогодишњи, 14. по реду Међународни џудо камп у Сомбору, одржаће се у периоду од 19. до 23. августа. Као и претходних година, камп ће окупити најперспективније џудисте наше земље и Европе.
Џудо и самба клуб „Бачка“ из Сомбора објавио је распоред и сатницу тренинга, те услове за учеснике. Како се наводи, тренираће се два пута дневно. Јутарњи тренинг ће почињати у 6.30 часова, док ће у периоду од 10 до 12 часова радити техника. Потом следи ручак и поподневни одмор. Вечерњи тренинг ће се одржавати у времену од 18 до 20 часова. Учесничка тачка ће се плаћати хиљаду динара, док ће пун пансион све учеснике коштати 3.300 динара. Тренинзи ће се ове године одржавати у Градској хали „Мостонга“, руководилац кампа и главни тренер биће проф. Славко Текић, мајстор џудо спорта 7. дан, који је један од најбољих и најуспешнијих тренера Немачке, а тренутно селектор мушке репрезентације Азербејџана. Очекује се учешће џудиста из Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне Горе, Македоније, Немачке, Аустрије и Азербејџана.
Додатне информације о кампу могу се добити од организатора: Влатка Беловуковића (065/837 – 25 – 31), Немање Малбашког (069/555 – 70 – 07) и Сање Смиљић (062/205 – 308).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.