Радно време комуналних предузећа за време празника

Komunalac

Радна јединица Чистоћа и зеленило Јавног комуналног предузећа „Комуналац“ 30. априла ради рејон од среде, док је 1. маја нерадан дан. Када је о осталим данима реч, 2. и 3. маја ради се по устаљеном распореду, 6. мај је нерадан дан, док се 7. маја ради рејон од понедељка. Администрација у овом Јавном комуналном предузећу неће радити од 1. до 6. маја, а одношење ПЕТ амбалаже ће се вршити 11. и 18. маја.

Радници Јавног комуналног предузећа „Водовод“ односиће смеће у понедељак, 6. маја, док су 1, 2. и 3. мај нерадни дани. Када је о пијаци реч, она ће радити у суботу, 4. маја, док је 1. мај нерадни дан. Када је о администрацији реч, она неће радити од 1. до 6. маја.

Како је речено из Јавног комуналног предузећа „Радник“, смеће ће се одвозити по устаљеном распореду, а дежурни број телефона за интервенције водоинсталатера је 064/200-72-54. Администрација неће радити од 1. до 6. маја.

Јавно комунално предузеће „Руском“ објавило је на својој интернет презентацији да 1. маја смеће неће бити одвожено, док су сви остали дани радни. Администрација неће радити од 1. до 6. маја.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.