Такер Карлсон жестоко критиковао Бориса Џонсона: Тражио ми је милион долара за интервју

Taker Karlson

Амерички новинар Такер Карлсон оптужио је у уторак бившег британског премијера Бориса Џонсона да му је тражио милион долара за интервју.

Он је то рекао у емисији водитеља Глена Бека, након Џонсонове оштре осуде интеврјуа са руским председником Владимиром Путином, који је достигао око 200 милиона прегледа преко више платформи.

Том приликом Карлсон је казао да не подржава режим у Русији, али је слање помоћи Украјини назвао уценом и „шемом за прање новца“, додавши да је Џонсон један од бројних профитера.

„Дакле ево ме у Москви, чекам да урадим интервју. Сазнало се да то радимо, и одмах ме је осудио овај тип по имену Борис Џонсон. А Борис Џонсон ме назива ‘оруђем Кремља’ или тако некако… па сам послао захтев за интервју јер ме стално осуђује“, рекао је Карлсон.


Бивши водитељ телевизије Фокс је затим казао да је знао да ће одговор увек бити „не“, али да је преко својих бројних контаката, који познају Џонсона, поновио тај захтев када се вратио из Москве

„Коначно ми се јавио његов саветник и рекао: „Он ће разговарати са вама, али то ће коштати милион долара“. Он жели милион у америчким доларима, злату или биткоину, ово се догодило пре дан или два! Онда ће објаснити свој став о Украјини”, рекао је Карлсон колеги Беку који је био у неверци.

„Дакле, напада ме, наравно не објашњавајући како ја то нисам у праву, нити како је он у праву. То је, иначе, тип који је на захтев владе САД пре годину и по прекинуо мировни споразум у Украјини и из тог разлога је одговоран за смрт стотина хиљада људи”, наставио је новинар.
Карлсон је додао да не брани Путина, али да му он није тражио милион долара за интервју.

„Значи испада да је Борис Џонсон много љигавији и много ниже од Владимира Путина. Дакле, цела ова ствар је ј**ена уцена“, није се суздржавао Карлсон.

Водитељ је под тим мислио на целу причу око помоћи Украјини у износу од 61 милираде долара.

„Зашто 60 милијарди долара? То неће омогућити Украјини да савлада Русију. Ниједна поштена особа не мисли да ће то успети“, рекао је Карлсон. „Ово је операција прања новца, многи људи који су укључени зарађују на томе, а ако зарађујете новац од рата, можете ићи пред Бога са тим. Зато што је то заиста неморално. То је заиста, стварно погрешно“, рекао је он и додао да је много људи умешано, међу којима је и Џонсон.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.