Туристичка оганизација Златибор и Туристичка заједница Лабина потписали протокол о сарадњи

Zlatibor

Туристичка организација Златибор и Туристичка заједница града Лабин у Хрватској потписали су на 45. Међународном сајму туризма у Београду протокол о сарадњи.

На штанду ТО Златибор протокол су потписали директор ТО Златибор Владимир Живановић и директорка Туристичке заједнице града Лабина Астрид Главичић.

Они су исказали задовољство потписивањем овог протокола и могућностима међународне сарадње у области туристичке привреде, саопштила је ТО Златибор.

То ће, како се истиче, допринети будућем успешнијем и квалитетнијем укупном развоју са свим позитивним економским и другим ефектима.

Овим протоколом, како је наведено, стране потписнице изражавају сагласност о потреби унапређења међународне сарадње у области туризма и угоститељства, културе и спорта, размене искустава и добре праксе у функционисању туристичких организација.

Протокол предвиђа и реализацију заједничких пословних активности у вези са промоцијом, развојем и унапређењем области туризма Туристичке заједнице града Лабин и Златибора, заједничким наступима на иностраним тржиштима, реализацијом туристичких пројеката од интереса, стручним усавршавањем кардрова у туризму, организацијом заједничких манифестација и дешавања и другим активностима.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.