Уједињени против Вучића и у рушењу Србије: Лажни десничари и ђиласовац поносно скупа на тајкунској Н1

Opozicija

Сваког дана грађани добију неку нову потврду да је глас за све лажне десничаре, попут Обрадовића, Јеремића или Јовановића – директан глас за Ђиласа.

Бошко Обрадовић, Вук Јеремић и Милош Јовановић, поново су дошли на ноге Ђилас-Шолаковој Н1, а видимо да им је било изузетно пријатно, као да су код своје куће.

Обрадовић, Јеремић и Јовановић учествовали су у емисији „Дебата“ заједно са председником Народног покрета Србије Мирославом Алексићем, који је уз Маринику Тепић носилац Ђиласове листе „Србија против насиља“.


Лажни десничари, који себе све време представљају као патриоте још једном су показали да подржавају политику Драгана Ђиласа, а која се залаже за признање тзв. Косова, увођење санкција Русији и признање да смо геноцидни народ и да је Србија починила геноцид у Сребреници.

Такође су показали да када их Ђилас окупи и када треба да се удруже против Вучића, брзо забораве све личне размирице и смешкају се једни другима, попут Јеремића и Алексића који су били у жестокој свађи и расколу због цепања Народне странке.

Грађани Србије су још једном имали прилике да виде како су и леви и десни опозиционари исти. Немају никакве идеје, политику, већ их само занимају фотеље и рушење Вучића. Опет се показало да је глас за Обрадовића, Јеремића или Јовановића у суштини глас за Драгана Ђиласа.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs