(ВИДЕО) Настављају се радови асфалтирања неасфалтираних улица у граду Сомбору

Ulica Majora Tepića

Локална самоуправа наставља са пројектом асфалтирања неасфалтираних улица у граду Сомбору. Тренутно се изводе радови на ископу и припреми за асфалтирање улице Мајора Тепића. Тим поводом, исте су обишли градоначелник, Антонио Ратковић, члан Градског већа Ђорђе Зорић, те представници Месне заједнице „Горња Варош“.

Према речима градоначелника, пројекат асфалтирања неасфалтираних улица подразумевао је пре свега доношење планске документације, реализацију комуналне инфраструктуре, потом откуп земљишта, као и решавање имовинско-правних односа.

„Тренутно се налазимо у улици Мајора Тепића, где се ради комплетно изградња новог слоја, како постељице, тако и асфалтирања. Такође, настављамо са Динарском улицом, Светог Николе, Душана Мудрага, наставак Павла Вујисића, касније планирамо и Богољуба Јефтића и Браће Ђулина“, рекао је Ратковић.
Ратковић је искористио прилику и да се захвали грађанима.

„Захвалио бих се нашим суграђанима који су поклањали своје парцеле како би се урадила инфраструктура и свакако да те улице и ти људи су били приоритет Града. Оно што је битно да се кренуло у овај велики пројекат и да у наредних три до четири године завршићемо све неасфалтиране улице у граду Сомбору“, закључио је градоначелник Града Сомбора.
На данашњој седници Скупштине Града усвојен је план детаљне регулације за још седам улица, те ће се предузети наредни кораци, како би се и те улице припремиле за асфалтирање.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.