(ВИДЕО) Отворена 16. „Улица старих заната“

Ulica starih zanata Sombor

На Главној улици у Сомбору, отворена је „Улица старих заната“. Према речима Јована Узелца, директора Туристичке организације Града Сомбора, ово је шеснаеста година да „Улица старих заната“ окупља велики број како излагача, тако и посетилаца.

„Данас и сутра је у току „Улица старих заната“, где наша удружења и привредници нуде своје производе и излажу шта имају. Оно што ми је јако драго, што ове године имамо преко 100 излагача, не само из Сомбора, већ из широм Србије. Овом приликом бих се захвалио Граду Сомбору што нам је и ове године пружио подршку у реализацији свих наших манифестација“, рекао је Узелац.

Такође, он је искористио прилику и да позове све грађане да сутра посете традиционални „Сомборски котлић“.

„За „Сомборски котлић“ наступа нам група „Тропицо бенд“, а пре њих наступају Тамбурашки ансамбл „Занатски“ и Зоран Бугарски Брица. Овим путем бих позвао све грађане који нису узели учешће до сада да узму, да пожуре и да заузму своје место и да уживају са нама у програму“, закључио је директор Туристичке организације Града Сомбора.

Током трајања манифестације „Улица старих заната“, посетиоци ће имати прилику да погледају између осталог ручно израђене производе, те да уживају у богатој гастрономској понуди.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.