(ВИДЕО) „Шарени вокали“ одушевили публику „Сомборског лета“

Šareni vokali

На Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, трећег дана манифестације „Сомборско лето“, наставио се програм за најмлађу, али и ону мало старију публику. Са тим у вези, уприличен је „Сомборски таленат“, односно, први круг пријава за „Сомборски таленат“, на којем сваки учесник има пет минута да покаже своје умеће. Након тога, одржан је концерт Дечијег хора „Шарени вокали“, а који су према речима Марије Стошић, диригенткиње Хора имали и више него успешну сезону.

„Много волимо позорницу „Сомборског лета“, с обзиром да тон мајстори познају овде све наше потребе и увек су нам наступи на „Сомборском лету“ веома успешни. Ми смо извели композиције са нашег 14. Фестивала „Шарени вокали“ и једну композицију је извео наш тим-клуб, пошто имамо групе и за узраст од 11 до 15 година, тако да су и оне показале шта су вежбале у последње време“, поручила је Стошић.

Вечерас, од 18 часова, програм се наставља са наступима група „Inanna“, „Џамп“ и „Зумба“, а од 21 час, биће уприличен спектакуларни концерт нашег популарног бенда „Тrilogy“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.