За седам дана 12 саобраћајних незгода на територији ПУ Сомбор

Policija

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је 12 саобраћајних незгода у којима је пет особа задобило тешке, а три особе лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача, а због вожње под дејством психоактивних супстанци један возач.
На територији Града Сомбора евидентиране су четири саобраћајне незгоде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.
На подручју општине Апатин евидентирана је једна саобраћајна незгода у којој је једна особа задобила тешке и једна лаке телесне повреде.
На подручју општине Оџаци евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке телесне повреде, а по један возач је задржан због вожње под дејством алкохола и због вожње под дејством психоактивних супстанци.
На подручју општине Кула евидентиране су четири саобраћајне незгоде у којима су три особе задобиле тешке телесне повреде, а две особе су лакше повређене. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.
Написан је 61 захтев за покретање прекршајног поступка и издат је 281 прекршајни налог.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.