Апатин домаћин трећег Међународног фудбалског турнира за најмлађе

Синоћ су организатори трећег Међународног турнира за млађе узрасте „ОФK Младост Апатин КУП“ закључили листу учесника и одредили распоред кола за турнир који ће се одржати у суботу на стадиону крај Дунава. Старт је у 9 часова и на једном месту ће се наћи око 700 малишана, узраста од 2008. до 2014. годишта, који ће играти у својим узрастима на десет припремљених терена.

  • Задовољни смо бројем екипа које су потврдиле учешће и верујем да ће све протећи у најбољем реду, јер смо уложили пуно труда да све доведемо до оног нивоа који је неопходан за организацију овако велике манифестације. Са нашег аспекта све је спремно за почетак, каже Петар Бурсаћ, тренер најуспешније генерације апатинских малишана која је недавно постала првак државе у узрасту 2012. годиште и додаје:
  • Дечаци су нестрпљиви и једва чекају да турнир крене, јер желе да се покажу пред родитељима, родбином, пријатељима и домаћим навијачима који ће их први пут видети на делу након што су освојили титулу првака државе.

Љубитељи фудбала имаће прилику да виде многе добре играче из разних клубова, а треба нагласити да ће најзаступљенији бити малишани екипе ДИФ из Kосовске Митровице, који имају представнике у свим узрастима.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs