Велико финале се приближава. Подржимо Апатин!

Гласање за такмичаре који ће представљати своје градове и општине на манифестацији „Србија у ритму Европе“ увелико траје, а биће прекинуто у недељу, 5. септембра, током преноса уживо саме манифестације. По последњем пресеку гласова, представнице општине Апатин су у топ 10 градова и општина Србије по смс гласовима.

Такмичење ће ове бити одржано у Чачку, а као и ранијих година директно ће га преносити телевизија „Прва“. Почетак је заказан за 13 сати. На манифестацији учествују представници 24 градова и општина из Србије, а представнице Апатина ће наступити под редним бројем 23 и представљаће Данску са песмом „Where I Am“, са којом је Данска певачица Ања наступила на Евровизији 2017. године.

Прошле године смо заузели високо треће место и мало нам је недостајало да победимо. Да смо добили мало више бодова путем СМС гласова били би први, јер смо по оцени жирија били други и буквално нам је фалила само подршка људи који гласају слањем СМС порука, тако да ове године имамо шансу да то исправимо и гласањем допринесемо да ово такмичење следеће године доведемо у Апатин.

Наше представнице су још једном позвале све који су у могућности да их подрже слањем смс поруке Pesma 23 на 1557 како би обезбедиле што бољи пласман пред само такмичење.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије