(ВИДЕО) Пејовић одушевио Сомборце – одржан концерт за памћење!

Koncert Ace Pejovića

Градска хала „Мостонга” била је тесна да прими све оне који су дошли да слушају популарног певача Ацу Пејовића, који је по први пут вечерас наступао у нашем граду. Улаз на концерт био је бесплатан, а поред Сомбораца, догађају је присуствовао и велики број гостију из околних места.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Судећи по реакцијама публике, која је са одушевљењем прихватила сваку песму и од првог до последњег такта певала заједно са певачем, концерт је испунио очекивања свих присутних. Пејовић је изразио велико задовољство због гостовања у Сомбору, те најавио да ће Сомборци ускоро моћи поново да уживају у његовим песмама.

Концерт је почео песмом “За Лјиљану” Томе Здравковића, коју је певач истакао као једну од најдражих, у знак поштовања и лепих сећања на филм “Тома” у којем је у музичким деоницама позајмио глас главном глумцу Милану Марићу, који је изнео улогу Здравковића.

У наставку концерта ређали су се хитови, “Да си ту”, “Сети ме се једног дана”, “Јелена”, “Поноћ”, као и многи други, а атмосфера је у континуитету била на највишем нивоу.

Као и на почетку концерта, публика је певача овацијама поздравила и на завршетку наступа, те великим аплаузом испратила прослављеног музичара са бине.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије