(ВИДЕО) Сомбор угостио делегацију Међународне федерације друштва Црвеног Крста

sastanak

Делегација Међународне федерације друштва Црвеног крста и Црвеног полумесеца налази се у посети Сомбору. Тим поводом градоначелник Сомбора Антонио Ратковић и чланица Градског већа за област омладине, деце, спорта и здравства Антонија Нађ Косановић уприличили су данас пријем за шефицу делегације Марију Кристенсен, сарадницу за међународну сарадњу Црвеног крста Србије Јелену Анђелић, сарадницу за међународну сарадњу Црвеног крста Србије Сашу Аврам и секретарку Црвеног крста Сомбор Биљану Клипу.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Током састанка, шефици делегације Марији Кристенсен, представљени су пројекти које Град и организација Црвеног крста у Сомбору заједнички реализују као и услуге попут Сервиса родитељства, Центра за негу у заједници, народне кухиње и бројних других активности, које су грађанима Сомбора доступне захваљујући ангажовању Црвеног крста Сомбор.

Градоначелник Ратковић истакао је изузетну сарадњу коју локална самоуправа има са Црвеним крстом Сомбор и изразио наду да ће у будућности ова сарадња бити још боља и квалитетнија, а све у служби грађана Сомбора и околних места.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије