Манипулација – откривамо ко стоји иза најаве пољопривредних протеста: Организатори нису никакви пољопривредници, већ продужена рука опозиције! Један од вођа Милета Сланкаменац чак и не обрађује земљу!

Вест да су преговори пољопривредника са премијерком Аном Брнабић пропали и да су организатори најавили протесте, само је још један покушај дестабилизације земље, иза којих стоје лажни попљопривредници и политичке интерешџије !

Како сазнајемо један од организора протеста Милета Сланкаменац није никакав попљопривредник јер и не обрађује земљу, већ политички активиста која је у сталној комуникацији са представницима опозиције.

Како су за наш портал испричали саговорници из места Господјинци код Жабља одакле је и Сланкаменац није никакав полопривредник, он и не обрађује земљу.

– Он је политички активиста, манипулатор који је је у сталној комуникацији не са локалним представницима опозиције већ са онима из Београда, пре свега са послаником ДС Срђаном Миливојевићем. Он је запослен о новосадском предузећу ЗИГ. То није тајна. Ми то знамо и ово је само још један покушај да нас поштене попљопривредније који тешком муком зарађујемо изманипулишу подмећући нам људе као што је Сланкаменац – испричали су нам полопровредници.

Сланкаменцу који је један од оснивача “Иницијативе за опстанак попљопривредника Србије” како истичу наши саговорници, није циљ да ради на побољшању свог положаја, већ инструисани опозицоним политичким представницима која је данима користи трагичне догађаје и спроводе насиље, у све увуку и нас попљопривреднике.

Подсетимо, представници Владе су више пута имали састанке са пољопривредницима како би се постигао договор.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs