Хуманитарни „Jam Session“ за Алека Иштокова

У петак, 13. августа, са почетком у 22 сата, у Апатину ће бити одржан хуманитарни „Jam Session“. Место концерта је Ц.К.ПИК, цена улазнице 200 дин, а сва прикупљена средства биће усмерена за лечење нашег младог суграђанина Алека Иштокова. 

  • Будите хумани и својим присуством подржите манифестацију за Алеково боље сутра. Најбољи апатински музичари, који су тренутно у граду, као и Ц.K.ПИК колектив, из свег срца ће дати свој скромни допринос за нашег Алека, поручују организаатори.

Допринос заа Алеково лечење може се дати и путем Хуманитарне фондације БУДИ ХУМАН Александра Шапића, слањем СМС поруке, 1066 на 3030.

Подсећамо, Алек је преверемено рођен дечак у 24. недељи гестацијске трудноће који сада има 3,5 године. Услед превременог порођаја дошло је до компликација. Тешко крварење мозга због чега му је уграђен ВП шант. Због великог оштећења мозга пати од епилепсије. Установљена му је и дијагноза церебрална парализа.

Иза Алека је неколико оперативних захвата. Обзиром да је био у инкубатору, очи му нису достигле потребну зрелост стога има проблема са видом. Алек не жваће па има проблем и са говором. Не седи, не пузи, не хода.

Без обзира на све недаће које су га снашле, Алек је један весео и расположен дечак. Да би напредовао потребно је много рада и потребни смо сви ми да му помогнемо.

Средства су му потребна за специјалистичке прегледе, оперативне захвате, физикалне, логопедске, дефектолошке и соматопедске третмане, за олигофренолога, за лекове, ортопедска помагала,БДА обуку, опрему за БДА програм, као и за путне трошкове и смештај.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs