Измена у режиму саобраћаја током „Сомборског котлића“

Servisne info

Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“ упутило је обавештење грађанима да ће због одржавања традиционалне манифестације „Сомборски котлић“, која ће бити одржана на Тргу Светог Тројства, доћи до затварања одређених улица у Сомбору.

Наиме, у питању је део Трга Светог Тројства између улица Змај Јовина и Лазе Костиће, од 21. јуна од 16 часова, до 23. јуна до 8 часова. Трг цара Лазара, на раскрсници код Техничке школе од 21. јуна од 16 часова, до 24. јуна до 8 часова, те раскрсница Париске улице и Венца војводе Степе Степановића од 21. јуна од 16 часова, до 23. јуна до 8 часова.

У улици Лазе Костића (паркинг места уз Трг Светог Тројства) и на Тргу цара Лазара од Техничке школе до Трга цара Лазара (са обе стране) биће онемогућено паркирање већ од петка 21. јуна од 15 часова.

„Молимо грађане, кориснике паркиралишта да поштују режим одвијања саобраћаја и паркирања, поштују саобраћајну сигнализацију и упутства овлашћених лица. Сва возила која се буду затекла на наведеним локацијама, у термину након затварања, биће уклоњена специјалним возилом-Пауком“, наводи се у саопштењу ЈКП „Паркинг сервис“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.