Микетић мења тезе: Тврди да му други пакују аферу коју је сам изазвао, жестоко ударио на слободу медија

Đorđe Miketić

Народни посланик и кандидат за одборника у скупштини Београда Ђорђе Микетић донео је одлуку да се повуче из изборне кампање, саопштио је Владимир Обрадовић.

Кандидат за градоначелника Београда листе Драгана Ђиласа „Србија против насиља“ Владимир Обрадовић изјавио је данас да се кандидат за одборника те листе Ђорђе Микетић, након што је објављен његов експлицитни снимак, повукао из изборне кампање, а да ће тек бити одлучено да ли ће остати на тој листи.

– Микетић се повукао из кампање да она не би била обојена тим таблоидним насловима – рекао је Обрадовић новинарима на Тргу Републике у Београду.

Он је оценио да је случај Микетића и објављивања тог снимка „пример како се власт обрачунава са политичким неистомишљеницима“, па покушао да опере Микетића и најсрамније ударио на власт.

Неко њему пакује аферу, коју је сам изазвао?!

Микетић је додао да главни напади на њега долазе од Драгана Ј. Вучићевића, уредника Информера и аналитичара Небојше Крстића и да они траже да се повуче из кампање за изборе.

– Главни напади на мене долазе од Драгана Ј. Вучићевића и Небојше Крстића. Они траже да се повучем из кампање за изборе. Сада је јасно да је то главни циљ Александра Вучића од самог почетка. Они су само, као и увек, извођачи прљавих радова. Нећу приуштити задовољство Вучићу да ме ућутка. Нисам пристао на његове уцене и нисам се уплашио. Сада је време да браним своју породицу и себе. У тој борби нема повлачења. У следећим данима ћу се бавити правном борбом и тужбама за све лажи и намештаљке које ми се пакују преко режимских таблоида и Вучићевих трбухозбораца, а не кампањом. На крају, нећу дозволити Вучићу да угрози победничку кампању за ослобођење нашег Београда – рекао је Микетић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs