Наставља се сарадња Града са спортским клубовима

Prijem-KBS-Galaktik

Чланица Градског већа за спорт, децу, омладину и здравство, Антонија Нађ Косановић и председник Спортског савеза Града Сомбора, Милош Мијић, организовали су пријем за представнике спортских клубова и спортисте са територије локалне самоуправе. Циљ пријема био је да се разговара о постигнутим успесима до сада, као и да се размотре опције у вези са додатним доприносом око унапређења квалитета њиховог рада и побољшања услова, како би наставили да остварују велике успехе на државним и међународним такмичењима.
Током два дана, Нађ Косановић и Мијић, разговарали су са представницима и члановима Џудо и самба клуба „Бачка“, Рвачког клуба „Раднички“, Клуба борилачких спортова „Екстрим“, Клуба борилачких спортова „Кобра“, Клуба дизача тегова „Раднички“, Клуба борилачких спортова „Галактик“ и Карате клуба „Душан Станичков“ Сомбор.
Како је истакла чланица Градског већа, Антонија Нађ Косановић, Град ће увек бити ту да пружи подршку, како клубовима, тако и спортистима који желе да се баве спортом професионално или рекреативно, те да су у претходном периоду уложена значајна средства у развој спортске инфраструктуре с којима ће се наставити и у наредном периоду, али и да су покренути бројни пројекти бесплатне рекреације за жене, децу и друге суграђане.
Са пријемом спортских клубова и спортиста наставиће се и у наредном периоду како би сви клубови могли да искажу своје потребе и како би се остварила директнија сарадња с њима.
Поред тога, Антонија Нађ Косановић и Милош Мијић, посетили су просторије спортских објеката у Бачком Брегу, Бездану и Колуту где се одржавају бесплатне рекреације за жене и том приликом им поделили мајице са симболима града.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.