Занимљив викенд пред спортистима са територије општине Кула

Sport vizual

Спортистима из општине Кула предстоји занимљив викенд. Фудбалери „Хајдука 1912“ у 18. колу Српске лиге Војводина на свом терену дочекују „Словен“ из Руме. Меч је на програму сутра од 15 часова. Улаз на трибине износи 200 динара, док улаз у ложу износи 500 динара.
Када је о Подручној лиги Сомбор реч, фудбалери „Куле“ у 18. колу дочекују „ЧСК Пивару“. Меч је на програму у недељу од 15 часова. У истом термину „Липар“ дочекује „Соко“ из Нове Гајдобре, док „Црвенка“ игра у „Кулпину“. Сутра од 15 часова, фудбалери „Русина“ играју против „Полета“ у Каравукову.
У рангу ниже, у Међуопштинској лиги Сомбор -1.разред фудбалери сивачког „Полета“ играју у гостима против „ОФК Оџака“. Овај меч је на програму у суботу од 15 часова. Када је реч о екипи „Младости“ из Крушчића, они у недељу од 15 часова дочекују „Кордун“ из Кљајићева.
Кошаркаши „Хајдука“ вечерас од 19 часова у дербију кола дочекују „Словен“ из Руме. С обзиром на то да је у питању веома битан меч, из овог спортског колектива позивају све навијаче да их подрже. Пракса хуманости се наставља, те ће и овај пут улаз на утакмицу бити добровољни прилог.
Мушка екипа Одбојкашког клуба „Хајдук Металопромет“ у 12. колу Прве војвођанске лиге „Исток“ дочекују „Врбас“. Меч је на програму сутра од 19 часова. Комшијски дерби уједно је и прилика за наставак победничког низа Куљана, те овом приликом они позивају публику да дође у што већем броју. Када је о женској екипи реч, оне такође на свом терену дочекују „Сутјеску“ из Бачког Доброг Поља, а овај меч је на програму у суботу од 16 часова.
Куглаши „Хајдука“ у 17. колу Прве лиге Србије група Војводина гостују у Новом Бечеју екипи „Војводине“. Овај меч је на програму сутра од 16 часова. У прошлом колу „Хајдук“ је прекинуо серију пораза, те остаје да се види да ли ће бити уписана друга победа у низу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.