Златна и сребрна медаља на Првенству Војводине за „Хајдук Титан“

Првенство Војводине у поwерлифтингу одржано је у Бачкој Паланци, у организацији Поwерлифтинг савеза Војводине и Поwерлифтинг клуба „Мајевица“, а учешће је узело више од 70 такмичара из Војводине. Боје Бодибилдинг фитнес клуба „Хајдук Титан“ из Куле бранила су два такмичара, Душан Николић у сениорској конкуренцији, категорија до 93 килограма и Небојша Јушковић, категорија до 120 килограма.
Николић је подигао следеће тежине: чучањ 250 килограма, бенч 170 килограма и мртво дизање 290 килограма и са укупном тежином од 710 килограма заузео је прво место у својој категорији. Поред првог места, Николићу је припао и победнички пехар за титулу најјачег сениора у Војводини. Када је о другом такмичару „Хајдук Титана“ реч, Небојши Јушковићу, он је у дисциплини чучањ подигао 210 килограма, бенч 180 килограма, док је у мртвом дизању подигао 220 килограма, чиме је са укупном тежином од 610 килограма заузео друго место у својој категорији.
Из Бодибилдинг фитнес клуба „Хајдук Титан“ захваљују се организаторима, судијама и спотерима на изванредно организованом такмичењу. Такође, наводе да је следећи изазов за њих такмичење у дисциплини бенч прес у Сомбору, које је на програму 20. априла и где ће њихова екипа наступити у пуном саставу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.