У суботу поново вакцинација без заказивања! До сада ревакцинисано преко 4.000 грађана општине Апатин

Председница општине Апатин, Дубравка Кораћ, примила је данас у Дому здравља ,,Синофарм“, кинеску вакцину, те својим примером подржала процес имунизације. Кораћева је такође искористила прилику да позове своје суграђане да се пријаве на ,,Дан отворених врата“, који ће поново бити организован у Апатину у суботу, 8. маја, у периоду од 8 до 14 сати, када ће сви заинтересовани моћи примити вакцину кинеског произвођача без претходног заказивања.

  • Оно што је веома важно јесте да схватимо да су вакцине једно цивилизацијско достигнуће и заиста јесте избор сваког човека да ли да је прими или не, али сматрам да у овој ситуацији, када у нашој земљи постоји довољан број вакцина и када сваки грађанин има прилику да прими вакцину по избору, заиста није рационално не искористити ту могућност и спречити и да се разболите и да пренесете болест неком од својих ближњих, породице или пријатеља, рекла је председница општине, те захвалила својим суграђанима који су показали одговорност, захваљујући чему је епидемиолошка ситуација на територији наше општине стабилна.
  • Грађани Апатина су показали велику одговорност. Преко 4.000 људи до сада је ревакцинисано, 1.700 људи на то је још примило прву дозу, тако да ће отприлике у неке наредне две недеље имати преко 6.000 ревакцинисаних грађана и у том смислу ја заиста желим да се захвалим свим грађанима који су примили вакцину и да позовем све остале да испоштују савете струке и да приме вакцину, те на тај начин допринесу свима нама, читавом друштву, и заштите се, како би што пре изашли из ове ситуације, закључила је Кораћ.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.