Реновиран поштанско – логистички центар у Сомбору

Pošta Sombor

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић, директор Функције поштанске мреже Дејан Шијак и директорка Регионалне радне јединице „Суботица, Зрењанин, Сомбор, Кикинда” Татјана Андрић, отворили су данас нови локални поштанско-логистички центар у Сомбору.

После пуних двадесет година, овај логистички центар се иселио из изнајмљеног простора и поново функционише у пословним просторијама у власништву Поште Србије. Ђорђевић је у обиласку новог савременог простора запосленима поручио да ће Пошта Србије наставити са улагањима у поштанску мрежу, као и да се активно ради на модернизацији пословних процеса и јачању капацитета регионалних и локалних поштанско-логистичких центара

„У веома кратком року успели смо да осмислимо технолошко решење и изведемо све неопходне радове на адаптацији објекта интерним ресурсима. За свега неколико месеци решили смо проблем ЛПЛЦ Сомбор који је још 2002. године измештен и који је отежано функционисао. Улагањем у поштанско-логистичке центре, реконструкцијом и технолошким осавремењавањем идемо у корак са захтевима како корисника, тако и запослених. Побољшање услова рада за све наше запослене је један од приоритета руководоства, због чега ћемо и у наредном периоду, као и до сада, пажљиво ослушкивати њихове потребе”, изјавио је Ђорђевић.

Комплетно реновирани простор Сомбор који ће омогућити ефикаснију прераду пошиљака на локалу, налази се у улици Доситеја Обрадовића 12, у седишту Подручне јединице „Сомбор”.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs