Кула: Одржани превентивни прегледи штитне жлезде

Kula pregled grudi

Превентивни прегледи штитне жлезде, под покровитељством локалне самоуправе, Министарства здравља, Дома здравља Кула и Удружења “Хероине“, одржани су у Кули, а том приликом прегледано је 111 жена.

По речима директорке Дома здравља Кула, др Весне Томић, нови прегледи биће одржани у недељу, у нешто широј варијанти, па ће тако пацијенти бити прегледани од стране оториноларинголога, офталмолога, дерматолога, педијатра и физијатра.

“Превентивни прегледи штитне жлезде потпомогнути су од стране локалне самоуправе, активацијом медицинског особља Дома здравља и Удружења “Хероине“. Добили смо добар одговор становништва, велики број људи се јавио, а пацијенти су задовољни. Нови превентивни прегледи биће у недељу, према сатници која ће бити објављена на свим мрежама и биће мало шија варијанта прегледа који ће покрити и децу и одрасле. Биће одржани прегледи специјалиста оториноларингологије, офталмологије и дерматологије, поред тога преглед педијатра и физијатра, у циљу правовременог откривања раних развојних поремећаја, нарочито код деце, и правилног усмеравања у смислу даљих спортских активности и свега осталог“, рекла је др Томић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.