НА ПУТУ КОД КУЛЕ СЕ НЕ ВИДИ ПРСТ ПРЕД ОКОМ! Возачи ШОКИРАНИ: Никоме није јасно каква је ово ПОЈАВА!

Oluja

Снажно невреме које је најављено већ је стигло у Србију. Температура је драстично пала у појединим деловима земље, а на друштвеним мрежама освануо је драматичан снимак пешчане олује која је спустила мрак на околину Куле.

Како се може видети на снимку, не види се прст пред оком дуж пута Кула – Руски Крстур, виде се само обриси аутомобила унутар прашинске олује која је стигла са невременом у Србији.

Прашинска олуја у Војводини

– Овакво је стање на северозападу Војводине! Прашинска олуја, изоловане олује са пљусковима, грмљавином и олујним ветром. Олујни, изоловано оркански, ветар подиже прашину и смањује видљивост на 0 метара, према извештајима, у деловима Војводине – стоји у објави на друштвеној мрежи Инстаграм.


– Управо креће невреме у Београду, тако да од овог тренутка имаћемо пад температуре све до ујутро, на до 7, 8 сати када ће температура пасти за једно 20 степени у односу на ово време сада. Сада је отприлике 27 степени, ујутро кад се будемо пробудили биће 7, 8 степени у Београду – рекао је управо наш чувени климатолог професор др Владимир Ђурђевић.

Најављивана киша која носи сахарски песак, такозвана „прљава киша“, пала је у Нишу. Иако је киша једва наквасила тло, остала је и те како видљива на аутомобилима.

Најављена промена времена стигла је у Хрватску са јачим наоблачењем, кишом и пљусковима најпре на северозападу земље, а прошириће се и на остале пределе, а ускоро стићи и у Србију.

Долазак хладног таласа у нашој земљи најавиће јак, олујни ветар, а први делови Србије који су на удару јесу – поподне Војводина, а затим увече и централна Србија.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.